D&B Zonnepanelen. Jouw betrouwbare partner.


A-merken & Vakkundige montage volgens de geldende richtlijnen

De investering in zonnepanelen is op dit moment gunstiger dan ooit. Daarom is het zeker nu heel interessant om zonnepanelen op uw dak te plaatsen. Wij leveren de goedkoopste zonnepanelen van Nederland en werken uitsluitend met A-merken zonnepanelen, omvormers en installatiematerialen, waardoor u altijd verzekerd bent van een optimaal rendement en een snelle terug verdientijd. U heeft bij ons de keus uit een groot aantal compleet samengestelde pakketten, waarmee wij altijd een pakket hebben voor uw situatie. Met ons eigen team van adviseurs en monteurs zijn wij dagelijks bezig om Nederland een stukje duurzamer te maken. 

 

1. Laat ons weten dat je op zoek bent

Vul het formulier in, bel, mail of app ons en binnen één werkdag heb je een datum om samen bij jou op locatie vrijblijvend de mogelijkheden en kosten te bespreken.
Wij staan voor een advies op maat, uw maat.

2. Het adviesgesprek

Tijdens het adviesgesprek dat normaal zo'n 45 minuten duurt, kun je al je wensen aangeven en vragen stellen. Onze adviseur vormt hiermee ondertussen een goed beeld van wat het beste aansluit bij jouw behoefte. Aanvullend voert onze adviseur een technische schouw uit, waardoor voor jou én voor ons duidelijk wordt wat er nodig is om een technisch en esthetisch een passend plan aan te bieden. Denk hierbij aan mogelijke aanpassingen van de meterkast of welke route vanaf de panelen naar meterkast de beste is.


3. Na je akkoord

Weet je binnen 3 werkdagen waar je aan toe bent en wordt in samenspraak met jou de installatiedatum afgestemd. Gemiddeld ligt deze datum 6-8 weken vanaf het moment van akkoord. In overleg soms zelfs sneller!

4. De Installatie 

Ons ervaren team komt de installatie op de afgesproken dag volbrengen en levert het zonneplan werkend aan u op. Inclusief de app! Waneer er bijzonderheden zijn, bijvoorbeeld vanwege stevige wind of regen, wordt je tijdig geïnformeerd of en wat de gevolgen zijn voor de installatie.

5. Opgewekt!

Dat is wat de stroom zal zijn die u gebruikt. En wij doen er alles aan dat u dat ook bent! Eén van de dingen die ons opgewekt maken zijn fijne en oprechte reviews van onze klanten. Je vindt ze hier! Zijn er in de toekomst toch bijzonderheden of vragen? Wij staan voor u klaar.

 

A-Merken

D&B Airconditioning en Zonnepanelen maakt uitsluitend gebruik van de beste zonnepanelen. Een gunstige prijs en uitgebreide garantievoorwaarden zijn hierbij de belangrijkste aandachtspunten. We leveren uitsluitend zonnepanelen van A-merken, eventueel in combinatie met Enphase Micro-omvormers of SolarEdge optimizers. Onze medewerkers adviseren u graag over welke zonnepanelen het beste bij u en uw situatie passen.

 

Subsidiemogelijkheden en belastingvoordeel

Geen btw

Zonnepanelen op het dak van uw woonhuis? Al met enkele zonnepanelen bespaart u op uw energierekening. De investering in zonnepanelen is extra aantrekkelijk gemaakt, omdat u sinds 2023 geen btw meer betaalt op zonnepanelen en de installatie ervan.

Daarnaast zijn er vaak mogelijkheden om bij uw gemeente een lening af te sluiten tegen een zeer laag rentepercentage voor aanschaf van zonnepanelen of andere duurzame energieoplossingen.

Subsidies

Voor bedrijven zijn zonnepanelen financieel erg aantrekkelijk. Naast fiscale aftrek middels de Energie-investeringsaftrek (EIA), heeft het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat namelijk de SDE++ subsidie in het leven geroepen: een stimuleringsmaatregel waarbij bedrijven een vergoeding ontvangen voor elke opgewekte kWh.

Om in aanmerking te komen voor deze subsidie dient u een aanvraag te doen en aan een aantal voorwaarden te voldoen.

 

Collectief zonnepanelen kopen

Met de buren of met de hele buurt zonnepanelen kopen? Ook collectief zonnepanelen kopen is een optie bij D&B zonnepanelen.

Wij berekenen graag wat het voordeel is van collectief zonnepanelen kopen voor u en uw buren.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Waarom zonnepanelen?

 

Het installeren van zonnepanelen brengt direct een hoop interessante voordelen met zich mee. We noemen de belangrijkste:

  • Zonnepanelen verdienen zichzelf terug
  • Jaarlijks rendement van gemiddeld 10-15%
  • Minder afhankelijk van stijgende energieprijzen
  • 100% groene energie
  • Fiscale voordelen en subsidies voor bedrijven
  • BTW-aftrek mogelijk voor particulieren
  • Stijging woningwaarde

Altijd een advies op maat

 

Sommige bedrijven plaatsen slechts één merk zonnepanelen. Lekker makkelijk, maar het levert niet bij elke daksituatie het meeste op. Zo hebben mensen met een klein dak bijvoorbeeld meer baat bij wat duurdere zonnepanelen met een hoog rendement.

En bij een plat dak, een schuin dak of veel schaduwvorming hoort ook een ander advies. Daarom werken wij met verschillende zonnepanelen merken. Tijdens een vrijblijvend adviesgesprek bepalen we graag samen welke zonnepanelen u het meeste opleveren.

Contact:

D&B zonnepanelen

Selma lagerlofweg 83

3069BT Rotterdam

info@zonnepanelendb.nl

0687085869Voorbeeld-tekst